Επιστροφή στο… σπίτι για τον Οτσόα

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα επιστρέφει στις … ρίζες του και αφήνει τη Σταντάρ Λιέγης για να υπερασπιστεί ξανά την εστία της αγαπημένης του Κλαμπ Αμέρικα!

O 34χρονος τερματοφύλακας που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του μεξικανικού κλαμπ προτού φυσικά φτάσει να κάνει επιτυχημένη πορεία στην πρώτη ομάδα της Κλαμπ Αμέρικα, πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή του έπειτα από 8 χρόνια.

Η επαναφορά του, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, εκείνος έγραψε στα social media «home sweet home» και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα και τον έβγαλε στο λαμπερό προσκήνιο.

Με την Κλαμπ Αμέρικα είχε κατακτήσει το Clausura του 2005, το Champion of Champions την ίδια χρονιά αλλά και το CONCACAF το 2006.

Από τη στιγμή που μετακινήθηκε στην Ευρώπη, το 2011, έπαιξε στις Αζαξιό, Μάλαγα, Γρανάδα και τελευταία ήταν η Σταντάρ Λιέγης την περασμένη διετία…

Στην Κλαμπ Αμέρικα, ο Οτσόα αντικαθιστά τον Μαρκεσίν που πήγε στην Πόρτο, με τον μεξικανικό σύλλογο να έχει σκεφτεί και την επιλογή του Κλαούντιο Μπράβο το φετινό καλοκαίρι, όμως, έκανε το καλύτερο που θα μπορούσε!