«Να είμαστε σοβαροί»

Ο Νικολάς Ντιγκινί μιλώντας στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ξεκαθάρισε πως αύριο ο Άρης θα πρέπει να είναι σοβαρός και να σκοράρει απέναντι στην Μόλντε.

Αναλυτικά είπε:

«Σημαντικό παιχνίδι για μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, να μην δεχθούμε, αλλά να πετύχουμε κιόλας ένα γκολ».

Για το ότι πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς: «Είναι πάντα ωραίο να αρχίζεις με ένα γκολ. Μακάρι να κερδίσουμε με 2-0 κι ας μην σκοράρω. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία και πρέπει να ο βγάλουμε στο γήπεδο».

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: «Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με την ΑΕΛ. Διαφορετική τακτική, γιατί και η Μόλντε θα παίξει διαφορετικά. Θα συγκρίνω το αυριανό με το δεύτερο στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας και τακτικά θεωρώ ότι θα αλλάξουμε πράγματα».

Για το γήπεδο: «Σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί το ξέρουν καλύτερα απ’ ότι εμείς. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι αρνητικό για μας. Είμαστε ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Πιο πολύ κεντρικά μου αρέσει να παίζω, αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα».