Είπε “όχι” στην Κύπρο ο Λόπεθ

Ο Ινίγκο Λόπεθ παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ, αν και ανεπιθύμητος και η προσπάθεια να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από το συμβόλαιό του συνεχίζεται, χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα.

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα (την τελευταία στιγμή η Γκοντσάροβα έκανε το τριετές, διετές κι ο ΠΑΟΚ έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο), πρέπει να πάρει 360.000 ευρώ (έμεινε από την εποχή της γαλαντομίας στην Τούμπα) κι αυτό είναι το πρόβλημα, καθώς αυτό το ποσό δεν το βρίσκει ούτε σε διετές συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να βρει μια ομάδα για να φύγει και στην χειρότερη περίπτωση να του καλύψει τη διαφορά στο συμβόλαιό του. Όπως γράφτηκε στυην Κύπρο, ο Λόπεθ είχε πρόταση από την Ομόνοια Λευκωσίας, που δεν του έδινε ούτε τα μισά χρήματα, ο ΠΑΟΚ θα κάλυπτε τα υπόλοιπα, αλλά ο Ισπανός αρνήθηκε να πάει στην Κύπρο.

Ο Λόπεθ ψάχνει ομάδα στην πατρίδα του, λέγεται πως έχει συμφωνήσει με την Θέλτα, αλλά η ομάδα του Βίγκο του δίνει λίγα χρήματα και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ουσιαστικά να του δώσει το μεγαλύτερο μέρος των 360.000 ευρώ για να απαλλαγεί απ΄ αυτόν.

Είναι μια υπόθεση που απασχολεί τον ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες, καθώς πρέπει να αδειάσει χώρος ποσοτικά και χρηματικά για να γίνουν οι κινήσεις που είναι στα σκαριά.

Ο Ισπανός στόπερ δεν ήρθε ακόμη στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος δεν είναι ο δανεισμός του στη Θέλτα, όπως ειπώθηκε τις προηγούμενες μέρες, που λήγει θεωρητικά αύριο 30 Ιουνίου.

Ο Λόπεθ ήταν διακοπές στη Φλόριντα και ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε να επιστρέψει. Απομένει να δούμε αν θα εμφανιστεί την Τρίτη στην Ελλάδα (που είναι 1 Ιουλίου, και δεν θα είναι δανεικός στη Θέλτα!) ή σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ θα μείνει στην πατρίδα του ψάχνοντας ομάδα.