Σαμαράς: «Στηρίζουμε όλοι τον Φάνη»

Μήνυμα στήριξης στον Φάνη Γκέκα έστειλε ο Γιώργος Σαμαράς, που μίλησε και για τα δύο μεγάλα κεφάλαια της Εθνικής που αποχωρούν, τον Φερνάντο Σάντος και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι είπε: «Δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά όταν φτάνεις στη ρώσικη ρουλέτα, εκεί είναι καθαρά η τύχη. Είχαμε ευκαιρίες, δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120 λεπτά, ενώ θα μπορούσαμε. Ήμασταν άτυχοι στο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν το μοναδικό σουτ της Κόστα Ρίκα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στα τελευταία λεπτά με τον Σωκράτη και στην παράταση είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, τα δώσαμε όλα σαν ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Εννοείται ότι όλοι στηρίζουμε τον Φάνη και συνεχίζουμε».

Ερωτηθείς για τις δύο αποχωρήσεις, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: «Μεγάλο κεφάλαιο και οι δύο. Ένας προπονητής που έφερε επιτυχίες στην Εθνική μας ομάδα και ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος για μένα μαζί με τον Κατσουράνη είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας. Κρίμα για τον ‘Κάρα’, έφτασε σε ηλικία, που πρέπει να σταματήσει. Νέος προπονητής, νέα ομάδα και συνεχίζουμε».