«Θέλει να παίξει στη Λα Κορούνια»

Με τίτλο, «Ο Λούκας Πέρεθ βρίσκεται ξανά στην πόρτα της Ντεμπορτίβο», η ισπανική ιστοσελίδα «elidealgallego.com» φιλοξενεί δηλώσεις του Ροντρίγκο Φερνάντες Λοβέλ, μάνατζερ του Λούκας Πέρεζ, ο οποίος βάζει ένα ακόμη… λιθαράκι στο θέμα της μεταγραφής που θέλει να πάρει ο Γαλικιανός ποδοσφαιριστής.

«Δεν είναι εύκολη η μετακίνηση, αλλά όλα είναι πιθανά. Η επιθυμία του παίκτη ήταν πάντα να παίξει για την ομάδα της πόλης του. Και αφού το θέλουν και οι δύο (παίκτης και ομάδα) τότε αυτό μπορεί να γίνει», τονίζει ο Λοβέλ, ενώ ο συντάκτης του κειμένου επισημαίνει:

«αν ο Λούκας μετακινηθεί στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα εκπληρώσει ταυτόχρονα δύο του όνειρα: να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και στους γαλανόλευκους. Με τη Ράγιο Βαγιεκάνο είχε παίξει στη Β΄ κατηγορία. Ίσως όμως τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο υπάρχουν διάφορα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να επιστρέψει στο σπίτι του…».

Και ένα από τα βασικά εμπόδια είναι η αμοιβή του Λούκας. Η Λα Κορούνια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μία τέτοια μεταγραφή στη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται. Η Λα Καρούνια δεν μπορεί να δώσει στον Λούκας το συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ «Μόνο τέσσερις ομάδες στην Ισπανία μπορούν να δώσουν τόσα χρήματα και η Λα Καρούνια δεν είναι μία από αυτές», τονίζεται στο άρθρο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και δεν έχουμε παράπονο. Ο Λούκας είναι σε μία μεγάλη ομάδα αλλά θέλει να παίξει και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Και για να γίνει αυτό ίσως πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Όταν ο ΠΑΟΚ μας αφήσει να φύγουμε θα έρθουμε τρέχοντας στην Ντεπορτίβο», υποστηρίζει ο μάνατζερ του Ισπανού.