Ο Βοσνιάδης στη Λάρισα

Στον πάγκο της ΑΕ Λάρισας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος συμφώνησε με τη θεσσαλική ομάδα και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον κ. Βοσνιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα ηγείται τεχνικά της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15».

Στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ θα ανήκουν και οι: Βελιτζελος Κων/νος (Βοηθός προπονητής), Παπαθανασίου Ηλίας (Γυμναστής), Ζαλαώρας Ιωάννης (Προπονητής Τερματοφυλάκων).

Στο δελτίου Τύπου της ΑΕΛ υπάρχει και το βιογραφικό του Θεσσαλονικιού προπονητή:

«Ο Αλέκος Βοσνιάδης γεννήθηκε 12/4/1961 και άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Το 2000 ανέλαβε τον Ορφέα Σουρωτής όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του ακόμη μία άνοδο για την Δ’ Εθνική. Επόμενος σταθμός το Πολύκαστρο με το οποίο σε δύο σεζόν «ανεβαίνει» στη Γ’ Εθνική, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον αναγκάζουν να παραιτηθεί και το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε τον Θερμαϊκό Θέρμης όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Την σεζόν 2008-΄09 εργάστηκε στον Εορδαϊκό για να ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής, την οποία οδήγησε στη Football League, όπου έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΛ.

Έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα της Επανομής εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποία πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Super League, όπως άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε και λίγες μέρες πριν με την ομάδα της Νίκης Βόλου».