Επένδυση στο μέλλον (pic)

Στην στελέχωση του και στις ακαδημίες στρέφεται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, που φέρνει στην Θεσσαλονίκη από την Ασπίδα Ξάνθης τον ταλαντούχο νεαρό, Ζήνων Φαρχάτ.

 

Ο νεαρός γκαρντ πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα παίδων, εφήβων αλλά και ανδρών των Ξανθιωτών, που γνωστοποίησαν την μετακίνηση του στον Δικέφαλο, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:

«Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της Ασπίδας Ξάνθης  έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της Ασπίδα Ξάνθης.


Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της Ασπίδας από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.
Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.
Η οικογένεια της Ασπίδας  θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες».