Θέλει ευκαιρία ο Μαντούρο

To ότι ο ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να λυθεί η συνεργασία με τον Μαντούρο και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, που ισχύει μέχρι το 2016, είναι γνωστό, ασχέτως αν δεν το παραδέχεται κανείς δημόσια, για ευνόητους λόγους.

Η επιθυμία λύσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μαντούρο, εντάσσεται στο πλαίσιο τυου “εξορθολογισμού” του ρόστερ. Στην Τούμπα θεωρούν ότι ο Μαντούρο παίρνει περισσότερα απ΄ όσα θα έπρεπε να παίρνει ένας παίκτης της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ αξίας του.

Με την επιστροφή του Ολλανδού στη Θεσσαλονίκη έγινε μία συζήτηση για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με τα χρήματα, που θα κοστίσει, θα μπορεί να κάνει καλύτερες επιλογές (θα πάρει φέτος 500.000 ευρώ καθαρά).

Ο Μαντούρο (που είναι έμπειρος) τόνισε ότι αυτή την εποχή είναι δύσκολο να βρει ομάδα, που θα του δώσει αυτά τα χρήματα, γιατί τους τελευταίους μήνες δεν έχει παίξει, λόγω του τραυματισμού του.

“Ας ξεκινήσει η σεζόν, να παίξω, και τον Ιανουάριο θα είναι πιο εύκολα” φέρεται να είπε ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος παραμένει μέχρι νεωτέρας στην ομάδα και συμμετέχει φυσικά στην προετοιμασία, που ξεκίνησε στο Ελατοχώρι.