Παρέμβαση της ΚΜΑ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Κοινωνία Μελών Άρη, καλεί όλους τους φορείς και τους παράγοντες που ενδιαφέρονται (έχουν έννομο συμφέρον αναφέρεται χαρακτηριστικά) σε συγκέντρωση σε τόπο και ώρα που θα που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Στόχος, η κοινή λειτουργία όλων για να βρεθεί λύση στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά λέει ο θυμόσοφος λαός. Όμως δεν έχει κανένα νόημα να επιβεβαιώνουμε παροιμίες. Το νόημα βρίσκεται στην δράση. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ που τόσο λοιδορείται και βάλλεται παρακολουθεί με προσοχή τα τεκταινόμενα. Και δεν έχει να πει τίποτα άλλο από ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΚΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1914 ΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΦΟΡΑ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΕΣΜΙΚΑ.
Π.Α.Ε., Α.Σ., ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΡΕΙΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ».