Στημένο το Κροατία – Καμερούν;

To Καμερούν μόνο για το ποδόσφαιρο που έπαιξε δεν απασχόλησε την δημοσιότητα όλο αυτό το διάστημα του Μουντιάλ. Αρχικά ήταν οι κόντρες με την Ομοσπονδία για το πριμ πρόκρισης και στη συνέχεια οι φήμες για χειραγώγηση αγώνα ή αγώνων του στο Μουντιάλ.

Ακόμη και αξιωματούχος της ΦΙΦΑ είχε μιλήσει δημόσια για τον φόβο που υπήρχε για το παιχνίδι Βραζιλία – Καμερούν και τις φήμες ότι οι Αφρικάνοι θα δεχτούν πολλά γκολ, λόγω του στοιχήματος.

Σήμερα, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel (ο Καθρέφτης), από τα πλέον έγκυρα γερμανικά έντυπα, αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι το Κροατία – Καμερούν ήταν στημένο. Τόσο σε ότι αφορά το ακριβές σκορ, όσο και όσο αφορά στην αποβολή του Σονγκ στο πρώτο μέρος!

Το περιοδικό επικαλείται τον Γουίλσον Περουμάλ, έναν “στοιχηματζή” από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος έχει φυλακιστεί 6 φορές για παράνομα στοιχήματα και συμμετοχή σε χειραγώγηση αγώνων! Τελευταία είχε φυλακιστεί στη Φινλανδία, αλλά αποφυλακίστηκε και βρίσκεται στη… Βουδαπέστη.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, έγραψε στο facebook, πριν γίνει το παιχνίδι, ότι το Κροατία – Καμερούν θα λήξει 4-0 και θα υπάρχει αποβολή στο πρώτο ημίχρονο! Και τα δύο συνέβησαν!

Το περιοδικό σημειώνει ότι σε επικοινωνία, που είχε με τον Περουμάλ στο facebook, αυτός είπε ότι έχει την αίσθηση πως και τα τρία παιχνίδια του Καμερούν στον 1ο όμιλο του Μουντιάλ, είχαν χειραγωγηθεί…