Παντελίδης για Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και μεταγραφές

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τραυματίες: «Ο Βέλεθ δύσκολα, θα είναι μεγάλο ρίσκο. Για τον Μπάσα θα δούμε, αλλά δύσκολα».

Για τον Μαντσίνι: «Ο Μαντσίνι είναι σε καλή κατάσταση, οι μετρήσεις του ήταν καλές. Χθες δεν είδαμε πολλά πράγματα γιατί είχε κάνει μετρήσεις το πρωί, θα τον δούμε. Είναι ανοικτό να είναι στην αποστολή. Έγινε καλό σκάουτινγκ. Είναι ένα παιδί που ηλικιακά θα σου δώσει πολύ ενέργεια, που είναι σημαντικό για έναν προπονητή».

Για την επιστροφή του Χαριστέα και τον Διαμαντόπουλο: «Με τον Άγγελο έχουμε γνωριστεί παλαιότερα. Θα υπάρχει εύκολα πεδίο επικοινωνίας. Με τον Δημήτρη είχαμε συνεργαστεί και πέρσι. Για μένα είναι καλό, που γύρισε γιατί έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του».

Για τι μεταγραφές αριστερού μπακ και τερματοφύλακα: «Δε μιλάω με ονόματα. Νομίζω ότι οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ενίσχυση σε αυτές τις δύο θέσεις. Θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τα οικονομικά που έχουμε, αλλά χρειαζόμαστε παίκτες σε αυτές τις θέσεις».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι στην τελική ευθεία. Μέσα στη διακοπή θα κάνουμε ένα ακόμη φιλικό. Είναι κοντά στο να παίξει, είναι σχεδόν έτοιμος».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι μια δουλεμένη και σοβαρή ομάδα και δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Έχω θέλω έναν Άρη πιο ήρεμο να μην βιάζεται να ολοκληρώσει τις επιθέσεις. Κακά τα ψέματα στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν ήρεμοι. Και πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αλλά αυτό είναι κάτι [που θα βελτιωθεί από η στιγμή που φτάνει η μπάλα εκεί».

Για τα δοκάρια και το χαμένο πέναλτι: «Στα τρία παιχνίδια στην έδρα μας με ΑΕΛ, Μόλντε και ΟΦΗ πρέπει να μετράμε πάνω από 40 τελικές. Έχουμε πέντε δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Είναι πολύ μεγάλο το νούμερο. Δουλεύουμε καθημερινά και θα το βελτιώσουμε».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα: «Θα δούμε μέχρι το Σάββατο τι μπορούμε να αλλάξουμε. Πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Για την κλήση του Φετφατζίδη στην Εθνική Ομάδα: «Αυτό πρώτα απ’ όλα κάνει χαρούμενο τον προπονητή που έχει ο Γιάννης. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό για μένα. Αυτά που έχει είναι πολύ δύσκολα πράγματα σε έναν ποδοσφαιριστή. Δεν τα βρίσκεις εύκολα».