Με ποσοστό… Τσαουσέσκου!

Ο Μιχάλης Καντούρης συνεχίζει στη θέση του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχοντας την απόλυτη στήριξη των μελών του πειραιώτικου συλλόγου. Στην ψηφοφορία για την εκλογή νέας διοίκησης (και χωρίς να υπάρχει δεύτερο ψηφοδέλτιο) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλαβε 111 ψήφους από τους 112 παρόντες που ψήφισαν στις εκλογές! Ενας πάντως του ξέφυγε, μάλλον από λάθος, καθώς βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο!

Στη ΓΣ ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης ενώ πέρασαν και όλα τα άρθρα της προκήρυξης και ομόφωνα δόθηκε στον κ. Γιάννη Δαλέζιο ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Γραμματέα.

Στη ΓΣ ψήφισαν 112 ενεργά μέλη του Ολυμπιακού και με 111 έγκυρα και 1 άκυρο εκλέχτηκε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη με Πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη:

Μιχάλης Κουντούρης (Πρόεδρος)

ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη: Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος, Ανδρέου Γιώργος, Θεοδωρακάκης Λεωνίδας, Καλογερά Αλεξάνδρα, Κάτσουνας Ιωάννης, Λαζαρίδης Δημοσθένης, Μεσσάρης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παύλου Γεώργιος, Πολυκανδριώτης Ιωάννης, Σαλαπατάρας Νικόλαος, Σκανδαλάκης Νικόλαος, Ταρνατόρος Παντελής, Χρυσοφάκης Ελευθέριος.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: Βαρδουλάκης Ευτύχιος, Δρακόπουλος Βασίλειος, Μάρκου Παναγιώτης, Νάκος Δημήτριος, Τσικούρης Γιώργος.

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Μέλη): Κοκκοβές Βασίλειος, Κουτσουρόπουλος Ιωάννης, Πουβουτσής Βλάσιος.

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ (Αναπληρωματικά Μέλη): Αρβανίτης Ιωάννης, Κανελλόπουλος Ανδρέας. Τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.