Στήθηκε το πανό της Μηχανιώνας

Το γιγάντιο πανό του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας είναι ήδη στην Τούμπα και πάνω από 30 άτομα – φίλοι του ΠΑΟΚ απλώνουν το διαστάσεων 4.158 τετραγωνικών μέτρων πανό στις θύρες 5-6 του γηπέδου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, ενώ για τη μεταφορά του χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί φορτηγό! Ο φόβος των φίλων του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τις καιρικές συνθήκες και από την στιγμή που βεβαιώθηκαν πως δεν βρέχει ξεκίνησαν να το ξεδιπλώνουν στις θύρες 5 και 6 τις όποιες και θα καλύψει εξ ολοκλήρου (έχει ενημερωθεί και η ΟΥΕΦΑ για το συγκεκριμένο event) προσφέροντας αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό  θέαμα α’ όσους βρεθούν στην Τούμπα ή παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Στη θύρα 4 θα υπάρχει και το επίσης πολύ μεγάλο πανό “Μια πόλη – Μια ομάδα” το οποίο και είχε… αντικαταστήσει το πανό της Μηχανιώνας για όσο διάστημα ετοιμαζόταν από τους φίλους της ομάδας.

Η εικόνα έξω από την Τούμπα θυμίζει ήδη Τσικνοπέμπτη… Καμιά τριανταριά καντίνες έχουν… πάρει θέση και ετοιμάζονται να τσικνίσουν μαζί με τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ!