Ισόβιος αποκλεισμός σε οπαδό

Δεν είναι καθόλου σπάνιο να βρεθεί κάποιος ανεγκέφαλος που θα χαλάσει την εικόνα μιας ομάδας. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πως η Ρέιντζερς αποφάσισε να κρατήσει έναν τέτοιο μακριά από το Άιμπροξ, για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο λόγος είναι η χυδαία λεκτική επίθεση στον αρχηγό της Σέλτικ μετά το πρώτο Old Firm της σεζόν, για την αδερφή του, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικία 21 ετών από καρκίνο.

Αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι, ο συγκεκριμένος οπαδός περίμενε την αποστολή των Κελτών έξω από τα αποδυτήρια, μαζί με άλλους που ήθελαν να πικάρουν τους αντιπάλους.

Όταν εμφανίστηκε ο Σκοτ Μπράουν ακούστηκε να λέει: «Πώς είναι η αδερφή σου». Με υποδειγματική ψυχραιμία, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής τον κοίταξε με παγωμένο βλέμμα. Αμέσως παρενέβη η αστυνομία, αλλά και άλλοι οπαδοί της Ρέιντζερς που βρίσκονταν μπροστά και αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Η Ρέιντζερς, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, αναμένεται να μπλοκάρει δια βίου την είσοδο του συγκεκριμένου οπαδού στο γήπεδο, ενώ ακολούθησε σφοδρή κατακραυγή και από οπαδούς, όχι μόνο αντιπάλων αλλά και του ίδιου του συλλόγου.