Ποιος ΠΑΟΚ; Ο Σάλβιο!

Ο Πορτογαλικός αθλητικός Τύπος είναι λογικό να ασχολείται με το αποψινό ματς της Τούμπας. Οι τρεις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες, A Bola – Record – O Jogo, έχουν στείλει απεσταλμένους στη Θεσσαλονίκη για να καλύψουν την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ.

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων ξεχωρίζει η αναφορά στις πολλές αλλαγές που σκέφτεται να προχωρήσει ο Ζόρζε Χεσούς στην ενδεκάδα, ενώ και η επιστροφή του Σάλβιο στην αγωνιστική δράση καλύπτει σημαντικό μέρος των πρωτοσέλιδων.

Η A Bola έχει ως πρώτο θέμα την επιστροφή του Αργεντινού στα γήπεδα και φιλοξενεί μέχρι και δηλώσεις της συζύγου του! «Ο Σάλβιο αισθάνεται 100% έτοιμος. Επιστρέφει για να νικήσει», γράφει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που επικοινώνησε και με την σύζυγο του ποδοσφαιριστή: «Η σύζυγος του θυμάται τις εφιαλτικές μέρες μετά τον τραυματισμό».

a_bola.750  

Η Record αφιερώνει και αυτή την πρώτη της σελίδα στην μάχη της Τούμπας εστιάζοντας στην πρόθεση του προπονητή της Μπενφίκα να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς. «Ο Χεσούς δείχνει το άλλο πρόσωπο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που συνοδεύει την ευρωπαϊκή πορεία της Μπενφίκα. Σύμφωνα με την Record οι Σουλεϊμάνι και Ζαρντέλ έχουν εγγυημένη τη θέση τους στην ενδεκάδα, που λογικά θα συμπληρωθεί με την παρουσία του Αμορίμ, ενώ ο Σάλβιο δηλώνει «έτοιμος 100%».

 

record01

Τέλος η O Jogo επέλεξε να έχει ως πρώτο θέμα τον αγώνα της Πόρτο με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και περιορίζει την αναφορά της γύρω από την Μπενφίκα αναφέροντας κι αυτή τις πολλές αλλαγές που ετοιμάζει ο Χεσούς. «Ο Χεσούς και οι άλλοι έντεκα», είναι ο τίτλος της . «Ο Σάλβιο θέλει να επιστρέψει για να παίξει στον τελικό», γράφει η εφημερίδα φανερώνοντας την πίστη των πορτογάλων πως η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Γιουρόπα Λιγκ.

o_jogo.750