Με τους ΝΒΑers στην Ισπανία

Αντετοκούνμπο, Καλάθης και Κουφός θα βρίσκονται στην διάθεση του Φώτη Κατσικάρη για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων και για την Εθνική Νέων Ανδρών.

Αναλυτικά:
Για την εθνική Νέων Ανδρών και το θέμα με τον Ολυμπιακό: «Οι παίκτες βρίσκονται στην Κρήτη και η προετοιμασία συνεχίζεται. Το ευχάριστο είναι πως πάμε χωρίς ελλείψεις. Είναι όλα υπό έλεγχο. Σημασία έχει πως όλοι είναι στη διάθεση του Κώστα Μίσσα. Όλα τα άλλα περισσεύουν. Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες, αλλά μόνο ενότητα».
Για την τηλεοπτική κάλυψη του Ευρωπαϊκού της Κρήτης: «Από τη δεύτερη φάση οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι την προσπάθεια μέσω του στον ΑΝΤ1».

Για την εθνική Ανδρών: «Θα μαζευτούν στις 21 του μήνα για ιατρικές εξετάσεις και στις 22 θα βρεθούν στο Καρπενήσι. Πιστεύω πως θα είμαστε όλοι μαζί και δεν θα έχουμε ελλείψεις. Ο προπονητής μιλά με όλους τους παίκτες και αυτός, ως ο μόνος αρμόδιος, θα κάνει τις επιλογές».

Για τους «Αμερικανούς» διεθνείς: «Πιστεύω πως και τα τρία παιδιά θα είναι μαζί μας. Ο Αντετοκούνμπο είναι ήδη εδώ. Περιμένουμε και τους Κουφό και Καλάθη, για τον οποίο θεωρούμε πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3».