Χαριστέας για τον προπονητή

Ο Άγγελος Χαριστέας στο περιθώριο της σημερινής παρουσίας του Άρη στην ΔΕΘ, μίλησε για τον νέο προπονητή των “κιτρινόμαυρων” και τις επαφές του, ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για την ΔΕΘ: “Ειναι σημαντικό για τον Άρη να δείχνει εξωστρέφεια, να αναδεικνύεται. Η ΔΕΘ εχει παγκόσμια ανγνώριση και ο Άρης δεν θα μπορούσε να μην είναι παρών. Σχεδιάζουμε αρκετά events μέσα στη χρονιά για να έρθουν οι παίκτες πιο κοντά στον κόσμο, κάτι που θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό.Θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε πιο συχνά, είναι σημαντική για μένα οι σχέσεις μεταξύ φιλάθλων και οπαδών”.

Για το θέμα του προπονητή: “Εχουμε κάνει πολλές επαφές, έκανα αρκετές προσωπικές επαφές. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που πρέπει να αναζητήσουμε προπονητή. Ευτυχώς για μένα έχω τις διασυνδέσεις που πρέπει. Προσωπικούς φίλους, αθλητικούς διευθυντές. Θα κάνουμε μία πολύ καλή κίνηση για τον Άρη. Σημαντικό για μένα να έχει προσωπικότητα ο νέος προπονητής, να δώσει ώθηση και κίνητρα στους παίκτες μας. Ειναι σημαντικό γιατί έχουμε δύο δύσκολα ματς, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Να είστε σίγουροι κι εγώ και ο πρόεδρος θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με αυτό”.

Για το αν θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στο ματς με Παναθηναϊκό ο Άρης: “Για μένα ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, το ότι ο κ. Παντελίδης παραιτήθηκε. Ήμουν μόνο μία μέρα στην ομάδα. Για μένα το σημαντικό είναι να ταιριάζει ο προπονητής με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Δεν βιαζόμαστε, αλλά σίγουρα έχουμε ανάγκη έναν προπονητή σύντομα. Όμως δεν θα κάνουμε μία βεβιασμένη κίνηση. Έχω μία καλή λίστα προπονητών, το μόνο που μένει είναι να συναντηθώ μαζί τους και να δούμε τι θα γίνει”.

Για τις εναλλακτικές επιλογές: “Εχω κάνει μία κουβέντα με υποψήφιους προπονητές, αλλά αν δεν κλείσουμε άμεσα, Δευτέρα ή Τρίτη, ίσως πάμε και μετά τον Παναθηναϊκό. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι με πολύ τρέξιμο, αλλά δουλέψαμε σωστά. Εκτός από Ιέρο και Γκούτι, έχω μιλήσει και με άλλους. Υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές. Είμαι καλυμμένος. Θα κάνουμε το καλυτερο για την ομάδα μας”.