Τερζής : “Δεν υπάρχει σενάριο να μείνω!”

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, χαρακτήρισε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ως… νίκη των ποδοσφαιριστών και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σενάριο που τον θέλει να παραμένει πρώτος προπονητής της ομάδας.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Η νίκη είναι δική τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Κάθε φορά είναι δίπλα μας και είναι πολύ μεγάλη βοήθεια. Για το παιχνίδι, η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και στα 90 λεπτά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, μπορούσαμε κι άλλα τέρματα. Στο αμυντικό κομμάτι, δε νιώσαμε κίνδυνο εκτός από μια-δυο φάσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα τα βγάλαμε στο γήπεδο».

Για το πώς δούλεψε τις τελευταίες δύο εβδομάδες: «Την πρώτη εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά καλά στην προπόνηση, αλλά κυρίως κάναμε πολλές κουβέντες. Και ο Άγγελος (σ.σ. Χαριστέας) ήταν μαζί μας, να τους φύγει λίγο το άγχος. Τη δεύτερη εβδομάδα και όσο επέστρεφαν και οι διεθνείς, επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι. Τον είδαμε πολλές ώρες, γνωρίζαμε αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Σημασία έχει ότι αυτά που κάναμε στην προπόνηση τα παιδιά τα εφάρμοσαν. Ήταν συγκεντρωμένο το μυαλό τους και γι’ αυτό πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής: «Δεν υπάρχει σενάριο, όχι».

Για το αν υπάρχει ανησυχία για τον Βέλεθ: «Ο Βέλεθ δεν έχει κάτι. Μιλήσαμε στο 65’ και μου είπε να βγει για να τον προστατέψουμε. Κι εφόσον το σκορ ήταν ασφαλές το κάναμε».

Για το αν περίμενε τόσα γκολ: «Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Και στο ματς με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά».