Πάνω από δύο εκατ. η ΑΕΚ, ακολουθεί ο Άρης

Στο περιθώριο της παρουσίασης των διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν έγινε γνωστό πως η Ένωση συμφώνησε με τον OTE TV για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια για να γλιτώσει τις… φωνές από τις υπόλοιπες ομάδες της Football League έκανε το εξής τρικ. Συμμετέχει κανονικά στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων λαμβάνοντας το ποσό που της αντιστοιχεί (περίπου 300.000 ευρώ), αλλά θα εισπράξει επιπλέον ακόμη δύο εκατομμύρια ευρώ (κατά άλλες πληροφορίες το ποσό είναι… ελαφρώς μικρότερο) με τη μορφή χορηγίας από το συνδρομητικό κανάλι.

Παράλληλα ο OTE TV κάνει προσφορά σε όσους πάρουν διαρκείας της ΑΕΚ, δωρεάν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ δεν θα πληρώσουν για τους 3 πρώτους μήνες συνδρομής τους.

Η παραπάνω συμφωνία ουσιαστικά αποτελεί οδηγό και για τον Άρη και παράλληλα δείχνει και τις προθέσεις της εταιρείας να «πληρώσει» επιπλέον για τις πιο εμπορικές ομάδες του πρωταθλήματος. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως αντίστοιχη πρόταση (όχι στο ποσό, το οποίο θα είναι μάλλον μικρότερο) θα γίνει και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.