Ο Μόραλης για τις επιλογές του ΠΑΟΚ

Οι επιλογές του ΠΑΟΚ στις εκλογές της Λίγκας προκάλεσαν πολλές… απορίες, στους οπαδούς του, που είχαν μείνει με την εντύπωση ότι η ομάδα τους θα κάνει… επανάσταση. Κι οι επιλογές του ΠΑΟΚ, σχολιάστηκαν και από τον Γιάννη Μόραλη, σε σημερινή του συνέντευξη…

Μεταξύ άλλων, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Λίγκας είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» :

Για το έργο του στη Λίγκα : «Πιστεύω πως έγιναν αρκετά πράγματα και σε πολλά υστερήσαμε. Όταν παραλάβαμε την Λίγκα πριν δύο χρόνια το ποδόσφαιρο ήταν στην εντατική. Αφήνω πίσω μου μια Λίγκα που συνεχίζει και αναπνέει. Μια Λίγκα που υπάρχει μια συναίνεση στην εκλογή του προέδρου, με ομόφωνη απόφαση από όλες τις ομάδες».

Για τις αντιδράσεις των ΠΑΟΚτσήδων για το γεγονός ότι η ομάδα τους ψήφισε υπέρ των Αγραφιώτη-Σωπήλη: «Θεωρώ πως η Σούπερ Λιγκ δεν τρυπάει καμία ομάδα και δεν έχει την δυνατότητα να ζημιώσει τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό ή άλλες ομάδες. Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ για μένα και συναίνεσε και πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια στη Λίγκα».

Για το ότι πολλοί υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει την δική του κίνηση του για να ηγηθεί της Λίγκας: «Κι εγώ αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα είχα αυτό τον προβληματισμό. Υπάρχει ένα σταθερό διοικητικό σχήμα στον ΠΑΟΚ, μπορεί να ηγηθεί της Λίγκας. Όταν εγώ ανέλαβα την προεδρία του 2012, υπήρχε πρόταση να αναλάβει ο Βρύζας. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας προβληματισμός».