«Μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα ο Άρης»

Για την εικόνα του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Σάκης Τσιώλης, που τάχθηκε μεταξύ άλλων υπέρ της διατήρησης του Τόλη Τερζή στον πάγκο.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε: 

Για το ποιος πρέπει να αισθάνεται αδικημένος: «Σίγουρα όπως ήρθε το ματς ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση αλλά μπορεί να αισθάνεται αδικημένος γιατί είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ και Άρης: «Ο ΠΑΟΚ έχει την εικόνα αυτά από τη στιγμή που αποκλείστηκε. Έχει θέμα με την ψυχολογία του,τον τρόπο που παίζει. Δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό του. Συμβαίνουν και άλλα πράγματα. Για παράδειγμα περίμενα να ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί αλλά είδα τρεις νέους παίκτες στο χώρο του κέντρου. Έχει ένα θέμα ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης ξεκίνησε επηρεασμένος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και εκείνος αλλά με την αλλαγή, η οποία βοήθησε στο να εκτονωθεί η κατάσταση, οι παίκτες είναι πιο απελευθερωμένοι και αυτό φαίνεται».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όταν αλλάζεις ένα προπονητή μια εβδομάδα πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο μυαλό μου έρχεται ότι κάτι δεν πήγε καλά στον προγραμματισμό. Σίγουρα είναι αβαντάζ ότι έχει παρόμοια ομάδα με πέρυσι αλλά είναι θέμα η απουσία των Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια. Είναι παράξενο επίσης η απουσία του Στοχ, ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Η πρώτη αιτία της κακής εικόνας είναι ότι κάτι δεν πήγε καλά στον προγραμματισμό. Ο ΠΑΟΚ έχασε μέτρα και στην πίεση του αντιπάλου. Τώρα χάνει πολύ χρόνο να περιμένει την μπάλα από τον αντίπαλο».

Για τον Άρη: «Πήραν υπευθυνότητα οι παίκτες και ξέρουν ότι δε θα έχουν άλλη δικαιολογία. Πήρε το βάρος ο Παντελίδης .Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Τερζή. Ξέρει την ομάδα καλά, έβαλε κάποια πράγματα στην ομάδα, απελευθερώθηκαν με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τώρα ακόμη περισσότερη. Νομίζω ότι θα έλεγα στον Χαριστέα να κρατήσει τον Αποστόλη τον Τερζή καθώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά των παικτών».