«Επιστρέψτε στο γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να επιστρέψει στο Παλέ απηύθυνε ο Νίκος Γκάλης, που παρέλαβε σήμερα το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί το μεγάλο ατού της διοίκησης ΚΑΕ στην προσπάθεια που κάνει για την αναγέννηση της ομάδας. Στο περιθώριο της παραλαβής του εισιτηρίου διαρκείας του ο Γκάλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

«Θέλω να βοηθήσω και εγώ όπως και όλοι οι Αρειανοί. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μια μέρα ούτε χωρίς τον κόσμο της. Κάνω παράκληση σε όλους να επιστρέψουν στο γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο της δεν μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη», είπε ο «Νικ».

Αναφερόμενος στη δική του παρουσία δίπλα στη διοίκηση είπε: «Όσο μπορώ θα βοηθήσω. Βλέπω ότι ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά εδώ προσπαθούν. Θέλουν ο κόσμος να χαίρεται την ομάδα που βλέπει και αν μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για να γίνει ο Άρης και πάλι μεγάλος. Ήμουν στρατιώτης μια ζωή, έτσι ήμουν και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζητήθηκε να βοηθήσω, θα κάνω ότι μπορώ για να βρει ο Άρης τον δρόμο του».