Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Στοχ

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Μίροσλαβ Στοχ στην Αλ Αίν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε.

«Ο ποδοσφαιριστής Μίροσλαβ Στοχ, θα συνεχίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και στην Αλ-Αίν αντί ανταλλάγματος 1.000.000 €, για τον ένα χρόνο του δανεισμού του. Η συμφωνία για τον Στοχ, προβλέπει εξασφαλισμένο το ποσό των 5.000.000 € σε περίπτωση απόκτησής του από την Αλ-Αίν.

Εν τω μεταξύ, ο Μίροσλαβ Στοχ, η σύμβασή του οποίου με τον σύλλογο ήταν μέχρι το 2016, παρατάθηκε μέχρι το 2018», αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας.

Οι Τούρκοι επισημαίνουν πως η Φενέρμπαχτσε δαπάνησε το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων το καλοκαίρι του 2010 για να αποκτήσει από την Τσέλσι τον Μίροσλαβ Στοχ και γι’ αυτό το λόγο δεν επιθυμεί να αφήσει ελεύθερο τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε 93 φορές με την φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, ο Στοχ εκμεταλλευόμενος την μείωση του αριθμού των ξένων στο τουρκικό πρωτάθλημα και την επιθυμία της Φενέρ να “αδειάσει” μια θέση ξένου πέτυχε την επέκταση του συμβολαίου του (με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1,8 εκατομμύρια ευρώ) για άλλα δύο χρόνια!