Το πρόγραμμα του Μισέλ Πλατινί

Το πλήρες πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Μισέλ Πλατινί αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτός από την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 19.30, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ μαζί με το κλιμάκιο που θα τον συνοδεύει, θα δειπνήσει με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Στο μεταξύ αύριο (21/2) ο Πλατινί μαζί με του συνεργάτες του στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

“Η άφιξη του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί στη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα και μετά τη μεταφορά του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» αναμένεται στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.30, όπου και θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου εγκαινιάζοντας την ανακαινισμένη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, τον οποίο θα συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο αναπληρωτής γ.γ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο σύμβουλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA Φερνάντο Γκόμεζ και ο επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της UEFA Κέβιν Λαμούρ, καθώς και η αποστολή των παραγόντων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, όπου θα τους παρατεθεί δείπνο από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Η αντιπροσωπεία της UEFA και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (21/02) για την Αθήνα”.