Πήρε θέση για ΣΑΡΙΣΑ-Αλεξανδρή

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή και μέλη της «ΣΑΡΙΣΑ». Μέσω αυτής επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα και ζητά από τις δύο πλευρές να βρουν μία λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δίνει έναν μεγάλο αγώνα για την επιβίωση της ομάδας. Ως Διοίκηση παλεύουμε καθημερινά για την οικονομική και αγωνιστική της εξυγίανση, επιθυμώντας να ξαναφέρουμε τον ΑΡΗ εκεί όπου ανήκει. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι υπόθεση όλων τα Αρειανών, είναι ένα μήνυμα που και ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης πρεσβεύει με την παρουσία του, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι δεν περισσεύει κανείς.

Με μεγάλη μας στεναχώρια, τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε της δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην προπονητή μας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, που πλήττουν το κύρος και την αξιοπρέπεια μελών της ΣΑΡΙΣΑ. Τοποθετήσεις που συνεχίζονται, παρά τις δικές μας παροτρύνσεις προς τον ίδιο, για προσπάθεια διαλόγου και εξεύρεσης λύσεων εντός της οικογένειας του ΑΡΗ.

Σαν ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τιμούμε και σεβόμαστε την ιστορία και την προσφορά όλων προς την ομάδα. Τόσο της ΣΑΡΙΣΑ, που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί μέσω συγκεκριμένων μελών της, πολύτιμο «αιμοδότη» της Κ.Α.Ε., όσο και του Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα ως επαγγελματία.

Αυτό που νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε σαν Διοίκηση, είναι να καλέσουμε τις δυο πλευρές να καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί με εμάς, ώστε να βρούμε μια κοινή και δίκαιη λύση προς διευθέτηση του ζητήματος. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, τόσο ο κ. Αλεξανδρής, όσο και η ΣΑΡΙΣΑ, θα βάλουν επάνω από οτιδήποτε άλλο το συμφέρον της ομάδας, όπως άλλωστε έκαναν μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η εσωστρέφεια και οι εμφύλιες διαμάχες, έφεραν τον Σύλλογο στο χειρότερο σημείο της 100ετούς Ιστορίας του. Καιρός είναι να αποδείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας και να κάνουμε μια καινούργια αρχή».