“Δεν είμαι χθεσινός, θα τους ξεφτιλίσω”

Πυρ και μανία είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής! Η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε σήμερα και ζήτησε από τον Αλεξανδρή και τη ΣΑΡΙΣΑ να καθίσουν σ΄ ένα τραπέζι και να τα βρουν. Ποιος είναι όμως ο λόγος, που ο πρώην προπονητής του Άρη τα έχει με τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, που όπως είπε, συνεχίζουν να τον εμπαίζουν και να μην του δίνουν τα δεδουλευμένα του, όπως είχε συμφωνηθεί;

«Η καταγγελία κατά της ΚΑΕ θα γίνει για τυπικούς λόγους. Από τον επίσημο Άρη δεν έχω παράπονο, διότι από την ημέρα που λύσαμε τη συνεργασία μας μέχρι και σήμερα, τακτοποίησε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του. Υπάρχει όμως μια οφειλή από τη σεζόν 2011-12, την οποία είχε αναλάβει επισήμως η ΣΑΡΙΣΑ. Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχω εισπράξει τα χρήματα. Αν νομίζουν ότι έχουν να κάνει με ένα παιδάκι είναι γελασμένοι. Εγώ δεν είμαι χθεσινός. Θα τους ξεφτιλίσω, αν δεν μου δώσουν τα χρήματά μου. Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια κοροϊδεύουν εμένα και τον συνεργάτη μου τον Μανωλόπουλο», είπε ο Αλεξανδρής, μιλώντας σήμερα στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

«Ήδη έχω αναφέρει δύο ονόματα, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Θα τους ξεφτιλίσω στη κοινωνία της Θεσσαλονίκης, εκεί που τους πονάει. Για να σταματήσουν να μας το παίζουν καμπόσοι. Μοναδική περίπτωση να σταματήσω είναι να ανακοινώσουν επίσημα ότι δεν μπορούν να μου δώσουν τα χρήματα για να γίνουν ρόμπα στη κοινωνία της πόλης» συμπλήρωσε ο “τίγρης”, που θυμήθηκε και όσα έγιναν τη σεζόν 2011-12.

«Τότε η κατάσταση στον σύλλογο είχε φθάσει στο απροχώρητο και με κάλεσαν να έρθω για να μπει ένα τέλος. Δέχθηκα απίστευτο εσωτερικό πόλεμο από τον τότε πρόεδρο τον Δαμιανίδη. Άλλους παίκτες πλήρωνε, άλλους όχι. Κι ενώ είχαμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα και μπορούσαμε να φτάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (σ. σ. Eurocup), μας έφυγε ο Τζέιμς. Αυτοί οι άνθρωποι που με κάλεσαν να αναλάβω τότε τον Άρη, δεν σέβονται αυτά που πέρασα εκείνη τη χρονιά. Επαναλαμβάνω όμως ότι από εμένα δεν θα γλιτώσουν, αν δεν τακτοποιήσουμε την οφειλή», είπε.