“Ότι ήθελε ο Ολυμπιακός”

Όλες οι ομάδες ψήφισαν τη νέα διοίκηση της Λίγκας και μία εξ αυτών ήταν και ο Πανθρακικός. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” παραδέχτηκε πως ότι πρόταση κατέθετε ο Ολυμπιακός, θα ψηφίζονταν…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Τζελέπης…

Για τις εκλογές της Λίγκας : «Είναι μια καλή κίνηση από την στιγμή που υπήρχε κοινή αποδοχή του προεδρείου. Θεωρώ πως η εκλογή του κ. Αγραφιώτη θα είναι καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το παρελθόν του και τις διάφορες θέσεις που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, πιστεύω πως μπορεί να συμβάλει περισσότερο στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν».

Για το αν η εκλογή Αγραφιώτη πιστοποιεί την παντοκρατορία του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο, από την στιγμή που μιλάμε για μια εκλογή κοινής αποδοχής. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός όποια πρόταση και να κατέθετε, θα είχε την πλειοψηφία στο συμβούλιο. Από την στιγμή που πέρασε με την συναίνεση του Παναθηναϊκού δεν μπορούμε να μιλάμε για παντοκρατορία».

Για το αν η συμφωνία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού θα είναι εύθραυστη: «Εύχομαι ότι δεν θα είναι εύθραυστη. Όπως και να έχει, άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι οι σχέσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».