Ο ΠΑΟΚ, η Ριέκα και ο Λίλα

Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τον ΠΑΟΚ (και τον Παναθηναϊκό) καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ο «Δικέφαλος» κοιτάζει την περίπτωση του Άντι Λίλα.

Την ίδια ώρα ο Αλβανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε 82 συμμετοχές και πέντε γκολ, υποστηρίζει με δηλώσεις του, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην κροατική Ριέκα και μάλιστα το Σάββατο 23/6 δήλωνε πως «κατά 99% είμαι παίκτης της Ριέκα».

Στα Γιάννενα, πάντως, επιμένουν πως ο Λίλα θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά από τον ΠΑΟΚ δεν σχολίασαν το παραμικρό για το θέμα του Αλβανού ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι πως ο διεθνής Αλβανός έκανε επαφές με την Ριέκα, έφτασε κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του από την κροατική ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΣ του πρότεινε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια, όμως ο Λίλα προτίμησε να μην υπογράψει και να μείνει ελεύθερος προκειμένου να βρει νέα ομάδα.

Το μόνο που συνδέει τον Αλβανό ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης, με τον οποίο συνεργάστηκε μαζί στο σύντομο πέρασμα του Ελληνα προπονητή από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.