Τετραπλό χτύπημα από Άρη!

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους ευχάριστες ειδήσεις για τον Άρη. Σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο υπάρχει συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές ώστε να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόκειται για τους Ψυχογιό, Σουνά, Γιαννίτση και Σταυρόπουλο!

Σε πρώτη φάση, έπεσαν οι υπογραφές με το Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο. Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του».

Από κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό υπάρχει οριστική συμφωνία και με τους Σουνά, Σταυρόπουλο και Γιαννίτση, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με τον Παναγιώτη Στεφανίδη και έδωσαν τα χέρια, ενεργοποιώντας ουσιαστικά την προσυμφωνία που υπήρχε εδώ και 15 ημέρες. Στους τρεις παίκτες δόθηκε ένα ποσό και την Δευτέρα, παρουσία του εκπροσώπου τους θα υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους.