Καβάντζα ο Ιτάνζ, τρελίτσα ο Χακόμπο

    Από το πρωί έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ κάλεσε τον Σαρλ Ιτάνζ στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει κι αυτός προετοιμασία, αφού έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από τον Καμερούνιο τερματοφύλακα, ούτε κάποια ένδειξη και για τις δικές του προθέσεις.

    Από την ώρα, που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Αναστασιάδης θέλει να δει κι αυτός πριν πάρει τις αποφάσεις του, καθώς ο Χακόμπο δεν πρόκειται να παίξει, ενώ κάποια λύση που να ικανοποιεί για τη θέση του τερματοφύλακα δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο Τζόρβας είναι στα υπόψιν του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση κι απ΄ ότι φαίνεται ο Ιτάνζ θα έχει μια ευκαιρία να δείξει στην προετοιμασία αν αξίζει να μείνει (το αν το θέλει ο ίδιος, δεν είναι βέβαιο).

    Σε ότι αφορά τον Χακόμπο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ισπανός είναι τελειωμένος και έχει δείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ.

    Το μόνο που ενδιαφέρει τον Χακόμπο, είναι να πάρει περίπου το 65% των χρημάτων για τα δύο επόμενα χρόνια (!) και να λύσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με μια πηγή, ο Ισπανός έχει συμβόλαιο 300.000 ευρώ το χρόνο και δέχεται να φύγει αν πάρει 400.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο. Προφανώς ελπίζει ότι τα άλλα 200.000 ευρώ την επόμενη διετία, μπορεί να τα βρει σε κάποια ομάδα.