Αρωνιάδης: «Ενημέρωση και πρώτη προειδοποίηση για το PAOK TV»

Ο υπεύθυνος των New Media του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για το PAOK TV και τις περιπτώσεις της πειρατείας που έχουν υποπέσει στην αντίληψή τους ενώ αποκάλυψε πως έρχεται και ντοκιμαντέρ που αφορά την λειτουργία της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, μιλώντας στο Libero 107,4 FM, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι του PAOK TV προκειμένου οι συνδρομητές να έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ενώ τόνισε ότι μπορεί η πειρατεία να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, όμως οι ίδιοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο διάστημα του PAOK TV: «Κάθε τι καινούργιο έχει μια δοκιμαστική περίοδο, που για μας έγιναν ουσιαστικά live, αλλά νομίζω ότι πλέον έχουν όλα τακτοποιηθεί. Το μόνο που δε μπορείς να παλέψεις είναι όταν κάποιος δεν έχει καλό ίντερνετ. Προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλους, και στους μεμονωμένους ή τους επαγγελματίες, που ίσως δε ξέρουν κάποιες λεπτομέρειες για να συνδεθούν».

Για τον έναν μήνα χωρίς αγώνα στη Τούμπα: «Hταν λογικό να είναι πιο χαλαρή η περίοδος, αλλά πλέον είμαστε σε εγρήγορση, έχοντας εκμεταλλευτεί όλο αυτό το διάστημα για να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας, κάνοντας συμφωνίες τόσο με μεμονωμένους όσο και στους επαγγελματίες».

Για τις κινήσεις κατά της πειρατείας σε επίπεδο επαγγελματικού πακέτου: «Το πρώτο διάστημα επικεντρωθήκαμε στο να ενημερώσουμε εκείνους που παρανόμησαν, έχοντας πακέτο μεμονωμένων, παρουσίασαν το κανάλι σε επαγγελματικό χώρο. Μιλάμε για μια διαφορά 130 ευρώ που για ένα καφέ είναι πολύ μικρό ποσό. Ενημερώσαμε όσους αντιληφθήκαμε πως παρανόμησαν, δίνοντας τους το χρόνο να «συμμορφωθούν». Όσο για τη πειρατεία, πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμείς δεν προσπαθούμε. Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά συνολικά. Για παράδειγμα, σειράς εκατοντάδων εκ. ευρώ όπως το Game of thrones, προβαλλόταν στον Αμερική και σε μια ώρα μπορούσε κάποιος να το κατεβάσει…».

Για την επόμενη παραγωγή του PAOK TV: «Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Οι κινήσεις μας «προσαρμόζονται» ανάλογα με το πως κυλάει στα σκαριά. Έχουμε στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη λειτουργία της ομάδας. Σε περίπου 1,5 μήνα θα είναι έτοιμο»

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια δεν έχει λείψει από τα αποδυτήρια. Τώρα, ετοιμάζεται να μπει, όπως και ο Μαουρίσιο. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η παρουσία και των δυο».