«Ομάδα μου ο Αρης και μ’ αρέσει»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με δηλώσεις του στη Βουλγαρία επανέλαβε ορισμένα πράγματα τα οποία δείχνουν ουσιαστικά το πώς σκέφτεται για το μέλλον του. Δεν τον ενδιαφέρει να πάρει τώρα περισσότερα χρήματα, τον ενδιαφέρει να έχει χρόνο συμμετοχής και του χρόνου να κοιτάξει προς ΝΒΑ.

Αυτό ήταν το νόημα των λεγόμενων του σε ΜΜΕ της πατρίδας του. «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου αρέσει εκεί. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Δεν είναι πειρασμός για μένα τώρα ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Θέλω να παίξω μπάσκετ. Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής μου αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Θα συζητήσω με τον πατέρα μου μέσα στην εβδομάδα για να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα», είπε ο παίκτης του Άρη.

«Νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη μου έμαθαν πως να παίζω μπάσκετ και μου έδωσαν την ευκαιρία να φανώ. Η τελευταία χρονιά ήταν πετυχημένη για τους νεαρούς παίκτες. Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά. Το μέλλον είναι μπροστά μου. Το όνειρό μου είναι το ΝΒΑ, οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία», πρόσθεσε ο Βεζένκοφ και το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι να φορέσει και του χρόνου τη φανέλα με τον Θεό του πολέμου.