Σύνδεσμοι Ηρακλή: «Καμπανάκι στη διοίκηση και συνάντηση με Δρακοπουλο»

Με κοινή ανακοίνωσή του οι σύνδεσμοι του Ηρακλή συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ για τα αγωνιστικά αποτελέσματά της, ενώ εκφράζουν τον προβληματισμό τους, σχετικά με βασικά οργανωτικά θέματα, ζητώντας συνάντηση με το αφεντικό της ΚΑΕ, Θόδωρο Δρακόπουλο.

Αναλυτικά:

Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος μπάσκετ θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία της αλλά και τον τεράστιο λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας που γέμισε κάθε γήπεδο που παίξαμε, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Ωστόσο, διακρίνοντας τα πρώτα σημάδια ελλιπούς οργάνωσης (ελπίζουμε όχι θέλησης), οφείλουμε να τα επισημάνουμε όσο είναι νωρίς.

Στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα (Λάρισα), το προηγούμενο Σάββατο, γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, με εξωφρενικές τιμές εισιτηρίων που άλλαζαν ανά δεκάλεπτο, τον διψασμένο λαό του ΗΡΑΚΛΗ να περιμένει μισή και πλέον ώρα έξω από το γήπεδο, την ΚΑΕ παντελώς απούσα σε αυτό το διάστημα και τον κόσμο τελικά να μπαίνει στο γήπεδο σχεδόν στο ημίχρονο.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση αυτή είναι πλήρως αντιφατική με τις δηλώσεις του κ. Δρακόπουλου όλη την εβδομάδα ότι το κλειστό της Λάρισας θα μετατραπεί σε ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, άσχετα αν αυτό τελικά συνέβη!

Αναμένοντας, λοιπόν, τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα και για να προλάβουμε την επανάληψη παρόμοιων καταστάσεων, οφείλουμε να χτυπήσουμε το πρώτο καμπανάκι ως οι ενεργοί φορείς του φίλαθλου και οπαδικού κινήματος του Συλλόγου. Καμπανάκι που ήδη από το καλοκαίρι έχει χτυπήσει η Αυτόνομη Θύρα 10, ζητώντας συνάντηση με τον κ. Δρακόπουλο, κάτι που πλέον αποτελεί απαίτηση και των τεσσάρων υπογραφόντων φορέων της ανακοίνωσης.

Τέλος, ζητάμε από τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και να ξαναγεμίσει το ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ με φωνή, πάθος και παλμό και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την τιμωρία της ομάδας μας.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
IRAKLIS ATHENS CLUB
ASVESTOCHORI CLUB 1964
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ