«Μακάρι να πάνε όλα καλά»

Ο άνθρωπος που φαίνεται να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εμπλοκή του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, ο Μάκης Σεντελίδης μίλησε σήμερα για το ενδιαφέρον του ομογενή από τον Καναδά να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

«Το πιθανότερο είναι να μην αναλάβω θεσμικό ρόλο στην ομάδα. Είμαι στο ποδόσφαιρο μια ολόκληρη ζωή, είτε ως παίκτης, μετά ως προπονητής, έπειτα στις σχολές ποδοσφαίρου, στις ακαδημίες. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου, που θέλω να χαρώ την οικογένεια και τα εγγόνια μου. Ασφαλώς και με τιμάει η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο κ. Παπαθανασάκης, ο οποίος έχει μεγάλη όρεξη για να αλλάξει την κατάσταση στον Ηρακλή», τόνισε αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μιλώντας στον Sentra FM και πρόσθεσε:

«Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει βοηθήσει ήδη οικονομικά την ομάδα και ξέρει τα πάντα γι’ αυτήν. Για τα προβλήματα, για τις φθορές στις εγκαταστάσεις στην Μίκρα, για το γεγονός ότι πέρσι δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για πετρέλαιο ώστε να κάνουν ζεστό το μπάνιο τους οι παίκτες. Μάλιστα κάποια στιγμή στα μέσα της χρονιάς, ο ίδιος είχε δώσει ένα ποσό χωρίς να το ξέρει κανείς για να πληρωθεί το πετρέλαιο. Έχει μεγάλη όρεξη και διάθεση να ασχοληθεί».

Πάντως σε ότι αφορά τη διαδικασία αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ο κ. Σεντελίδης έδειξε να είναι επιφυλακτικός:

«Αν ρωτάτε προσωπικά θα σας πω ότι παραμένω επιφυλακτικός ως προς την ολοκλήρωση των συζητήσεων. Ξέρω ότι πάντα υπάρχουν εμπόδια σε τέτοιες διαπραγματεύσεις και εγώ στη ζωή μου έμαθα να κρατώ μικρό καλάθι. Μακάρι ωστόσο, να πάνε όλα καλά. Δεν ξέρω πότε θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος των συζητήσεων, αλλά το σίγουρο είναι πως ο κ. Παπαθανασάκης ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό και το πλάνο του είναι να ανεβάσει τον Ηρακλή στην Σούπερλίγκα».