Επιλογή Ντομίνγκος ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας θα βρίσκεται σήμερα στη Λισαβόνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ στη Σετούμπαλ. Εκεί, όπου θα συναντήσει τον Ντομίνγκος Πασιέντζια, που πέρσι τέτοιο καιρό σχεδόν, βρέθηκε μια ανάσα από τον πάγκο του «Δικεφάλου» πριν επιλεγεί ο Στέφενς.

Μάλιστα, με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ» ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας προέκυψε μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε γι’ αυτόν ο ίδιος ο Ντομίνγκος Πασιέντζια!

«Στη Σετούμπαλ προπονητής είναι ο κ. Ντομίνγκος Πασιέντζια, ο οποίος με ήξερε και ζήτησε να προχωρήσουν οι επαφές για τον δανεισμό μου. Εγώ από την πλευρά μου ρώτησα τον Μιγκέλ Βίτορ και μου είπε ότι η Σετούμπαλ είναι μία καλή ομάδα για νεαρούς παίκτες, δίνει ευκαιρίες και θα μου έκανε καλό να δοκιμάσω να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας», τόνισε ο Πέλκας.

Στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα μπει ρήτρα αγοράς από την πορτογαλική ομάδα, ενώ αποχωρώντας από το Ελατοχώρι ο Αγγελος Αναστασιάδης «μου είπε να πάω στην ευχή της Παναγιάς και καλή επιτυχία στη νέα δοκιμασία μου»…