«Όνειρο ζωής να παίξω στο Βικελίδης»

Στην κάμερα της ΝΟΒΑ μίλησε ο 18χρονος μέσος του Αρη, Πέτρος Μπακούτσης, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να παίξει στο Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φιλοσοφία που έχει ο νέος προπονητής του Άρη: 

“Ο νέος προπονητής ζητάει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές. Εννοείται ότι σε κάθε ματς ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, να σκοράρουμε και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ”.

Για όσα ζητάει από τους παίκτες του ο Μίχαελ Ένινγκ: 

“Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που ζητάει ο νέος μας προπονητής. Να παίζουμε πιο κλειστά, ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, όπως στα προηγούμενα ματς”.

Για την εμπειρία του από τη συμμετοχή στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας: 

“Προσπαθώ να παίρνω ότι περισσότερο μπορώ από τις προπονήσεις που κάνω με την πρώτη ομάδα και να προσαρμοστώ. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα και θα την αρπάξω”.

Για το αν είναι όνειρο να αγωνιστεί στο “Κλ. Βικελίδης”: 

“Κάθε νέο παιδί ονειρεύεται να παίξει στο Χαριλάου και μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι τρέλα να παίζεις μέσα στο Χαριλάου”.

Για το αν προσπαθεί να “κοπιάρει” κάποια πράγματα από τους εμπειρότερους συμπαίκτες του που αγωνίζονται στην ίδια θέση. 

“Ο Σάσα και ο Ματίγια είναι δύο παίκτες που παρατηρώ περισσότερο. Είμαστε πολύ κοντά όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα με την ηλικία. Μας συμβουλεύουν στις προπονήσεις για κάποια πράγματα που κάνουμε ή κάποια μας λάθη”.

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: 

“Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητα τους. Ακόμα και αν ο Πανιώνιος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για τον κόσμο του Άρη: 

“Ο κόσμος του Άρη ακολουθεί παντού την ομάδα. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι και βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες. Έτσι αποκτάμε κίνητρο, γιατί θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο”.