Ο μάνατζερ Μάρτσιν Μίετσελ κι ο ΠΑΟΚ

Ο Μάρτσιν Μίετσελ πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ως μάνατζερ ή προπονητής στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Πολωνός που πέρασε με επιτυχία από Ηρακλή και ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τα νησιά της… Μαζί με τη γυναίκα του θα βρεθεί τον Αύγουστο στη Μύκονο και μιλώντας στα ΣΠΟΡ έδειξε έτοιμος για το νέο ξεκίνημά του.

«Συνεργάζομαι με ένα γραφείο μάνατζερ αλλά παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα για να πάρω το δίπλωμα του προπονητή. Δεν έχω ξεκαθαρίσει με τι ακριβώς από τα δύο θα ασχοληθώ πιο ζεστά στο μέλλον. Πέρυσι ή πρόπερσι με είχε πάρει τηλέφωνο ο Γεωργιάδης και ήθελε πληροφορίες για τον Μπρούνο Κουτίνιο της Πολόνια Βαρσοβίας. Τελικά δεν προχώρησε η δουλειά, αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο για τον ΠΑΟΚ. Κυρίως έχω νεαρούς παίκτες, ίσως αν κάποιο ταλέντο ξεχωρίσει, να κάνω κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ… Τελευταία κυκλοφόρησε στην Πολωνία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ράντοβιτς. Αυτός είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι δικός μου…», είπε ο Μίετσελ που μίλησε και για τον συμπατριώτη του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που ξεκινά καριέρα προπονητή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί έχει βρει τι θα κάνει μετά από τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Και είναι καλό ότι βρήκε θέση μέσα στον ΠΑΟΚ. Έχει δύο παιδιά και έτσι θα ξέρει να ασχολείται με νεαρούς παίκτες’, υποστήριξε και άφησε ανοικτό το παράθυρο επιστροφή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ:

«Γιατί όχι; Πάντα το έλεγα ότι κάποτε μπορεί να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Είναι περίεργο το δέσιμο που παθαίνουν όλοι οι παίκτες με την ομάδα. Ίσως είναι η ζεστασιά του κόσμου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν πριν δύο χρόνια ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική και πολλοί άνθρωποι έρχονταν και μου μιλούσαν σαν να είμαι ακόμη στον ΠΑΟΚ!».