Έκλεισαν τα beach bar στο Παλιούρι

Για πολλούς Θεσσαλονικείς ήταν μια συνήθεια τα τελευταία χρόνια κι ένας τόπος συνάντησης. Τα beach bar στην εξαιρετική παραλία στο παλιό Ξενία του Παλιουρίου. Μία από τις καλύτερες παραλίες, που υπάρχουν σ΄ ολόκληρη τη Χαλκιδική.

Τα beach bar φέτος δεν λειτουργούν, καθώς η έκταση πέρασε στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη και δεν πήραν άδεια λειτουργίας από τον Δήμο…

Προς το παρόν, η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη. Απομένει να δούμε αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερη όταν θα ολοκληρωθεί η επένδυση με την κατασκευή ξενοδοχείων και βιλών…

Όπως έγραψε το thestival.gr…

Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι όσοι πηγαίνουν για να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Παλιουρίου, στη Χαλκιδική. Δύο από τα πιο γνωστά beach bar της περιοχής, η Λευκή Άμμος και το Cabanna έκλεισαν, διότι ο δήμος Κασσάνδρας δεν ανανεώνει την άδεια λειτουργίας που είχαν μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες τους.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα ελάμβαναν επί χρόνια άδεια από τη δημοτική αρχή για να λειτουργούν, ωστόσο, οι άδειες τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν δεν ανανεώθηκαν. Οι καταστηματάρχες κατέθεσαν προσφυγές, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.
Έτσι, πλέον, τα καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο και ο κόσμος, παρότι μπορεί να χρησιμοποιεί τις ξαπλώστρες που βρίσκονται στις παραλίες, δεν μπορεί να παραγγείλει ροφήματα, καθώς τα καφέ δεν λειτουργούν.

Υπενθυμίζεται ότι έκταση 320 στρεμμάτων στο Παλιούρι Χαλκιδικής έχει πωληθεί στον ομογενή επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη.