By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εκτέθηκαν ξανά!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν ξανά!

Τhessports
Last updated: 05/11/2019 17:56
Τhessports
Share
SHARE

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έφερε μεγάλη κουβέντα αναφορικά με την διαιτησία, τόσο από την πλευρά των «πράσινων», όσο και από τα «ερυθρόλευκα» μέσα.

Μάλιστα έγινε μεγάλη προσπάθεια να βγει το πέναλτι που έφερε το γκολ της ισοφάριση του ΠΑΟΚ… άκυρο, τόσο για την παράβαση, όσο και για τον χρόνο αυτής, θεωρώντας πως κακώς ο Σλάβκο Βίνσιτς κράτησε επιπλέον καθυστερήσεις, πέραν του αρχικού πεντάλεπτου.

Υπενθυμίζεται πως ο Σλοβένος διαιτητής κράτησε τον επιπλέον χρόνο λόγω των καθυστερήσεων του Σωκράτη Διούδη, τον οποίο και τιμώρησε μάλιστα με κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη ημέρα και στο παιχνίδι Λαμία- Βόλος (δείτε εδώ), ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης έκανε ακριβώς το ίδιο, σε ανάλογη φάση, κρατώντας 40 δευτερόλεπτα επιπλέον, μετά από καθυστερήσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, εκθέτοντας αυτό το αφήγημα, που είχε ως μοναδικό στόχο να πληγεί ο ΠΑΟΚ στα μάτια της κοινής γνώμης.

Αναφορικά με την παράβαση τώρα, ο Γιώργος Δώνης και στην συνέχεια η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μίλησαν για αμφισβητούμενη φάση, με την εικόνα ωστόσο να τους διαψεύδει πανηγυρικά.

Νωρίτερα, μέσα που πρόσκεινται στον… Ολυμπιακό, είχαν κάνει λόγο για πέναλτι- φάντασμα, παρά το «γκρέμισμα» του Κρέσπο από τον Κουρμπέλη.

Το πρωί της Τρίτης βγήκε στην δημοσιότητα (δείτε εδώ), ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για την φάση του πέναλτι, διαψεύδοντας ουσιαστικά την ανακοίνωση της… ομάδας του, που προσπάθησε να παραποιήσει την αλήθεια.

 

Σχετικά άρθρα

Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Προβλήματα στον Αστέρα, ενόψει Άρη
Next Article Στην Εθνική ο Έμαν

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Εθνικές: Δράση για δύο «ασπρόμαυρους»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Follow US