«Δεν ένιωθε τα πόδια του ο Νεϊμάρ»

Στις πρώτες στιγμές αγωνίας που έζησε ο ίδιος και όλοι τα μέλη της αποστολής της Βραζιλίας μετά τη φάση του τραυματισμού του Νεϊμάρ αναφέρθηκε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «σελεσάο» αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε το πόδια του, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στην ομάδα. «Μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει».

Η Βραζιλία χωρίς τον Νεϊμάρ είναι βέβαια ένα μεγάλο ερωτηματικό, όχι μόνο για όσους είναι εκτός ομάδας και τους απλούς φιλάθλους αλλά ίσως και για τον ίδιο τον Σκολάρι. «Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού», σχολίασε ο προπονητής της Βραζιλίας.

Πάντως ο σταρ της Μπαρτσελόνα το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται είτε στον πάγκο είτε στην εξέδρα για να δει από κοντά τον ημιτελικό με τη Γερμανία.