Το «στοίχημα» Μανιάς-Κύργιας

Η αυριανή μέρα είναι σημαντική για τον Άρη, διότι από τη μία θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη θα «κλείσουν» τα ζητήματα των Σουνά, Γιαννίτση και Σταυρόπουλου. Σε αγωνιστικό επίπεδο ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη… στοίχημα που έχουν βάλει η διοίκηση και ο προπονητής και θα επιχειρήσουν να το κερδίσουν. Ίσως και σήμερα…

Πιο συγκεκριμένα, στις προθέσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη είναι να συναντηθεί με το εκπρόσωπο των Μανιά και Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την παραμονή τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει τάσεις φυγής, ωστόσο ο Άρης θέλει να τους κρατήσει.

Η συνάντηση Στεφανίδη-Κοκορόγιαννη ίσως και να γίνει στην Θεσσαλονίκη, ενώ από τον Άρη θέλουν και μία δια ζώσης επαφή με τους δύο παίκτες, σε μία συνάντηση όπου παρών θα είναι και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Από οικονομικής άποψης, οι «κίτρινοι» με την καταβολή ενός ποσού περίπου 10.000 ευρώ μπορούν να καλυφθούν στην υπόθεση Μανιά, αφού ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής και θα μπορέσει να αποχωρήσει μόνο με πώληση. Για τον Κύργια τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς έχει πληρωθεί ένα πολύ μικρό μέρος του φετινού συμβολαίου του.