“Θέλουμε να πετύχουμε φέτος” (Video)

Μετά από 5-6 μέρες παρουσίας στο Ελατοχώρι, ο ΠΑΟΚ άνοιξε τις πόρτες του ξενοδοχείου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας…

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Γιάννης Σκόνδρας…

Για το πρώτο στάδιο στο Ελατοχώρι : “Είμαστε εδώ μερικές ημέρες, δουλεύουμε σκληρά και δεν μπορούν ακόμα να φανούν οι εντυπώσεις, Ερχόμαστε όλοι οι παίκτες πιο κοντά και ο προπονητής όμως έρχεται κοντά μας. Ο χρόνος πάντα βοηθάει σε μια ομάδα, ειδικά όταν υπάρχει ένας νέος προπονητής.Υπάρχουν καινούριοι παίκτες, αλλά και πιτσιρικάδες, είμαστε όλοι στην ίδια αφετηρία και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε μια θέση στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε καλά στο τέλος”

Για τους φετινούς στόχους : Είμαστε ΠΑΟΚ και οι στόχοι μας πάντα είναι υψηλοί. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πορεία στην Ευρώπη. Αλλά με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα, θέλει και δουλειά. Πέρσι βάλαμε τον πήχη ψηλά και δεν τα καταφέραμε, φέτος θέλουμε να πετύχουμε.

Για τον Αναστασιάδη : Είναι ένας γνωστός, καταξιωμένος και πολύ καλός προπονητής. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητάει και για αυτό ότι γίνεται, γίνεται με σκυμμένο το κεφάλι και πολύ δουλειά”

Για τους δικούς του στόχους : “Στόχος μου από πέρυσι που ήρθα ήταν να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Φέτος είναι ο ίδιος και πρέπει να δουλέψω σκληρά για αυτό”

Δείτε το σχετικό βίντεο από το inpaok