Στην αποστολή με ΑΕΚ ο – τραυματίας – Κουέστα!

Θέμα σημαντικό έχει δημιουργηθεί στον Άρη μετά την αποβολή του Φάμπιαν Έμαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ήδη βρίσκεται στα “πιτς” ο Χουλιάν Κουέστα οπότε αναγκατικά ο Μίχαελ Ένινγκ θα βασιστεί στις δυνατότητες του νεαρού Απόστολου Τσιλιγγίρη στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά τον τραυματισμό του ο Χουλιάν Κουέστα, πάντως θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της αναμέτρησης, αν και δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Αυτό θα συμβεί για να λυθεί ένα πρόβλημα που υπάρχει, η προθεσμία για να έχουν κάποιον εκπαιδευόμενο από την δεύτερη ομάδα έχει παρέλθει και όλα δείχνουν πως στην αποστολή θα είναι o Ισπανός γκολκίπερ!

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως ο Κουέστα θα έχει συμπληρώσει δυο μήνες αποθεραπείας και η η αρχική εκτίμηση ήταν για τρεις μήνες εκτός γηπέδων, οπότε ενδεχομένως αν χρειαστεί ίσως να μπορεί να αγωνιστεί για κάποια λεπτά.

Θεωρητικά 100% έτοιμος θα είναι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ωστόσο κατά την διάρκεια της τρέχουσας διακοπής θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.