Σαββίδης: «Η ευκαιρία μας» (vds)

Ο Κυριάκος Σαββίδης είναι ένας από τους πολλούς νέους που έχει μαζί του ο Αγγελος Αναστασιάδης στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι και πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία.

Ο 18χρονος μέσος μίλησε για τη νέα χρονιά και τον Αγγελο Αναστασιάδη στην media day της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για την νέα χρονιά:

«Για εμάς τους νέους είναι μια νέα ευκαιρία πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας αυτό να πείσουμε τον προπονητή ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ». Είναι μια διαφορετική χρονιά από την περσινή υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα φέτος. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και στόχος είναι να πείσουμε τον προπονητή να και να δείξουμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Ο κ Αναστασιάδης όλοι γνωρίζουμε πως βρίσκεται πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη πείρα και έχει κάνει πολλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει πολύ την φετινή ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Για την ευκαιρία που έχουν οι νέοι παίκτες:

«Όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια ευκαιρία για εμάς, ο προπονητής πιστεύει στα νέα παιδιά και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τις διαφορές από την Κ20:

«Το επίπεδο είναι διαφορετικό για την Κ20 παρόλα αυτά στην Κ20 διεκδικούμε τον τίτλο και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στην μεγάλη ομάδα».

Για τις μεταγραφές που μπορεί να γίνουν:

«Για εμάς τους νέους ποδοσφαιριστές δεν μας απασχολεί αν γίνουν μεταγραφές. δουλεύουμε σκληρά για να πείσουμε τον προπονητή μας και από εκεί και περά εάν έρθει κάποιος νεοαποκτηθέντας, καλοδεχούμενος».