«Δικαιώνεται ο Κόκκαλης»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο έμπειρος νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι τα νομικά περιθώρια για τον ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει την υπόθεση του Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πρέπει να δούμε για ποιον λόγο αθωώθηκε. Η λέξη “αθώωση” ακούγεται για διαφόρους λόγους στο δικαστήριο. Πρέπει να δούμε το σκεπτικό της απόφασης. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι μπερδεμένα γιατί θέλουν στο ποδόσφαιρο να είναι μπερδεμένα. Είναι λίγα τα περιθώρια.

Οι αποφάσεις του ενός δικαστηρίου δεν αποτελούν δεδικασμένο για το άλλο δικαστήριο. Το δεδικασμένο των ποινικών δικαστηρίων δεν ισχύει για τα αθλητικά δικαστήρια. Εδώ δικαιώθηκε το φυσικό πρόσωπο.

Εάν κάποιος αντιπαραβάλλει τα σκεπτικά των δύο, θα δει ότι υπάρχουν διαφορές. Δεν μπορεί να βγάλει κάποιος ξεκάθαρη απόφαση εάν δεν έχει και τα δύο σκεπτικά των αποφάσεων μπροστά του. Μετά θα δει τι πιθανότητες έχει για να αντιδράσει. Το θέμα είναι όμως αθλητικό και ηθικό. Κύριε θεατρίνε πρέπει να σε συνταξιοδοτήσουμε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς κατάφερες να ξεγελάσεις ολόκληρο το πανελλήνιο και να μας κάνεις τον τραυματία που γλίτωσε από τύχη. Έτσι επιβεβαιώνεται και ο κ. Κόκκαλης ότι μέρα με τη μέρα η ηγεσία του Ολυμπιακού τον κάνει μικρότερο».