Ένας τηλεμαραθώνιος αγάπης

Τηλεμαραθώνιος για καλό σκοπό θα γίνει σήμερα το βράδι στην εκπομπή “Πάμε Μπάλα” στην “Εγνατία Τηλεόραση”, που ξεκινά στις 9μμ, με παρουσιαστή τον Γιάννη Μαυρόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει τη σημερινή εκπομπή για την ενίσχυση της οικογένειας ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή, που περνά πολύ δύσκολες στιγμές…

Όπως διαβάζουμε στο pamebala.gr :

Με αφορμή τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια Σαρμαδάκη και δεδομένου ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις τους και ανατρέψει πολλά δεδομένα, η εκπομπή “Πάμε Μπάλα” στην Εγνατία Τηλεόραση, για ακόμη μία φορά δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Έτσι, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, διοργανώνει απόψε το βράδυ στις 21:00, τηλεμαραθώνιο για την κάλυψη των εξόδων της χειρουργικής επέμβασης του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου, Θεοδόση Σαρμαδάκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι γεννημένος το 1999, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Το περασμένο Σάββατο κι ενώ έτρωγε μαζί με την οικογένειά του, ο μικρός αισθάνθηκε μούδιασμα στην αριστερή πλευρά και από εκείνη τη στιγμή έπεσε σε κώμα.

Πλέον, διανύει το δεύτερο και πιο κρίσιμο εικοσιτετράωρο, το οποίο κρίνεται αρκετά κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του, ενώ σήμερα το πρωί χειρουργήθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο και πλέον βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα έξοδα όμως της επέμβασης ανέρχονται περίπου στα 20.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο, καλούμε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, να στηρίξει ακόμη μία προσπάθεια ΖΩΗΣ!