Έδιωξαν τους Οράνιε από το ξενοδοχείο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με εντολή της ΦΙΦΑ, το ξενοδοχείο που έμενε η Εθνική Ολλανδίας στη διάρκεια όλου του Μουντιάλ, στην Ιπανέμα του Ρίο ντε Τζανέιρο, πέταξε τους Οράνιε έξω και τους ανάγκασε να ψάχνουν άλλο ξενοδοχείο!

Ο λόγος; Η ΦΙΦΑ χρειάζεται αυτό το ξενοδοχείο για το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς θέλει να φιλοξενήσει εκεί χορηγούς και αξιωματούχους Ομοσπονδιών, που θα παρακολουθήσουν τον τελικό…

“Είναι απίστευτο. Το να πετάς μια ποδοσφαιρική ομάδα έξω από το ξενοδοχείο της, δεν έχει καμιά σχέση με αθλητισμό” δήλωσε ο Μπερτ Φαν Όστφεν, πρόεδρος της Ολλανδικής Ομοσπονδίας.

“Είναι κρίμα. Οι παίκτες συνήθισαν σ΄ αυτό το ξενοδοχείο και πρέπει να το αλλάξουν στο μεγαλύτερο, ίσως, παιχνίδι της καριέρας τους. Οι Ολλανδοί θα έπρεπε ούτως ή άλλως, να αποχωρήσουν σήμερα, καθώς πηγαίνουν στο Σάο Πάουλο για τον ημιτελικό με την Αργεντινή, αλλά αν περάσουν στον τελικό, πρέπει να βρουν άλλο ξενοδοχείο στο Ρίο.

Aπό την πλευρά της, πάντως, η ΦΙΦΑ λέει πως οι Ολλανδοί γνώριζαν ότι έπρεπε να φύγουν από το ξενοδοχείο, αν έφταναν στους ημιτελικούς.