Ποδοσφαιριστής έσωσε τουρίστα!

Ο Θεοδόσης Κύπρου, είναι ένας 21χρονος Κύπριος σέντερ φορ, ο οποίος τον Ιανουάριο άφησε τον Χαλκάνορα και ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στην Καλλονή, έκανε μόλις μία συμμετοχή, την τελευταία αγωνιστική με τον Εργοτέλη, αλλά η δημοσιότητα έπεσε πάνω για έναν πολύ πιο σοβαρό λόγο. Ο νεαρός Κύπριος έσωσε σήμερα στη Μυτιλήνη έναν τουρίστα από βέβαιο πνιγμό!

Όπως γράφει το lesvosnews.gr

Η αυτοθυσία του Κύπριου ποδοσφαιριστή της Καλλονής (έπαιξε σε Ομόνοια και Χαλκάνορα), Θεοδόση Κύπρου και τριών ακόμα ατόμων, έσωσαν από βέβαιο πνιγμό έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή.

Όλα έγιναν περίπου στη 13:15 (Δευτέρα 07/07), όταν ο ηλικιωμένος άνδρας που κολυμπούσε στα βαθιά, άρχισε απεγνωσμένα να καλεί σε βοήθεια, την ώρα που χανόταν μέσα στα κύματα.

Οι λουόμενοι το κατάλαβαν αμέσως και ο Θεοδόσης Κύπρου, αφού ενημέρωσε το Λιμενικό, βούτηξε αμέσως με τρεις ακόμα παρευρισκόμενους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο για να σώσουν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και βυθιζόταν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.