Βασικός υποψήφιος για την ΑΕΚ είναι… ΠΑΟΚ! (pic)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, είναι ο Μάρκο Νίκολιτς.

Πρόκειται για τον 40χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Βίντι, με την οποία έλυσαν τη συνεργασία τους. Οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ, προφανώς τον θυμούνται από τα παιχνίδια με την ουγγρική ομάδα πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκολιτς πάντως φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη… συμπάθεια στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα την περίοδο 2016-2017 είχε κερδίσει το πρωτάθλημα με την Παρτιζάν και το πανηγυρίσε φορώντας ένα μπλουζάκι που είχε πάνω τα σήματα του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν.

Μάλιστα, ο ίδιος τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα FORZA, εξηγώντας το… δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ.

Το απόσπασμα…:

-Η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστή στα ελληνικά ΜΜΕ όταν εμφανίστηκαν κάποιες φωτογραφίες σου από τους πανηγυρισμούς της Παρτιζάν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με εσένα στον πάγκο της. Φορούσες ένα μπλουζάκι του ΠΑΟΚ.

«Όσοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, γνωρίζουν καλά ποιες είναι οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν. Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδερφοποιημένοι, υπάρχουν κάτι παραπάνω από στενές σχέσεις μεταξύ τους, υπάρχουν ακόμη και παντρεμένα ζευγάρια με μέλη και από τις δύο πλευρές. Στη προσωπική μου ζωή, έχω πολλούς φίλους στο Βελιγράδι, που στηρίζουν αυτή τη σχέση, την έχω ζήσει αρκετά και είμαι περήφανος για αυτή. Όταν μάλιστα έγινε το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, ήμουν εγώ προπονητής και χάρηκα που 25 χιλιάδες κόσμος φώναζε τα ίδια συνθήματα»

-Πως βρέθηκες στους πανηγυρισμούς να φοράς μπλουζάκι του ΠΑΟΚ;

«Έχει πλάκα αυτή η ιστορία, αφού συνέβη το εξής. Η Παρτιζάν είχε ετοιμάσει για τους πανηγυρισμούς ειδικά μπλουζάκια που θα τα κρατούσαμε όλοι για ενθύμιο. Στη πορεία μας μέσα στη πόλη, υπάρχει ένας οπαδός που με παρακαλούσε να του δώσω την μπλούζα γιατί ήθελε να θυμάται την στιγμή. Εγώ από την πλευρά μου του έλεγα πως αν του την δώσω δεν θα έχω τι να φορέσω. Θα είμαι γυμνός στην οροφή του λεωφορείου που μας μετέφερε. Τελικά ήταν τόσο πειστικός που του την έδωσα αλλά πήρα τη δική του. Και αυτή είναι με το σήμα του ΠΑΟΚ, κάτι που εννοείται μου άρεσε».