Έμφαση στην τακτική

Δουλειά και έμφαση στην τακτική, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ με τους Ζαμπά και Βέρνμπλουμ να είναι αυτοί που σταθερά απουσίασαν από το πρόγραμμα του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, η συγκέντρωση είναι δεδομένη και το πάθος και η πίστη αποτελούν τον οδηγό.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει στραμμένη την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής (01.12) κόντρα στον Ολυμπιακό και δουλεύει πάνω σε αυτό προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο για τη μάχη του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του το πρωί της Τετάρτης (27.11) έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής. Μετά την προθέρμανση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και εμπόδια, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα από τον προπονητή του Δικεφάλου.

Οι παρατηρήσεις του Πορτογάλου είχαν να κάνουν κυρίως με το αμυντικό κομμάτι, τις τοποθετήσεις και το pressing. Στο φινάλε διεξήχθη ελεύθερο παιχνίδι.

Στα του ιατρικού δελτίου, μόνο οι Ζαμπά και Βέρνμπλουμ δεν είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι δύο παίκτες συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.Την Πέμπτη (28.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:30».